top of page

Στρογγυλό Τραπέζι Μεσογειακών Πόλεων στις 25/5 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Σάββατο 25 Μαΐου στο συνεδριακό αμφιθέατρο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε το Στρογγυλό Τραπέζι Μεσογειακών Πόλεων με θέμα τις προκλήσεις του στρατηγικού σχεδιασμού του αστικού πρασίνου για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή, με ιδιαίτερη έμφαση στη συνθήκη του καύσωνα, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Urban Heat Watch. Συμμετέχοντες και συμμετέχουσες από διάφορες μεσογειακές πόλεις μοιράστηκαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, αναλύοντας στρατηγικές και πρακτικές που συμβάλλουν στη δημιουργία βιώσιμων και ανθεκτικών αστικών περιβαλλόντων.


Επόμενο ραντεβού την Τετάρτη 29/5, στις 10:30, το εργαστήριο συλλογικής χαρτογράφησης και σχεδιασμού, στον ανοιχτό χώρο της γεωπονικής σχολής Αθηνών



* Το έργο "URBAN HEAT WATCH. Παρατηρητήριο Αστικού Πρασίνου και Κλιματικής Ανθεκτικότητας " χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 3: «Έρευνα και Εφαρμογή» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «Φυσικό Περιβάλλον & Καινοτόμες Δράσεις 2023».










bottom of page