top of page

Εργαστήριο Συλλογικής Χαρτογράφησης και Σχεδιασμού στις 29/5 στο κυλικείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, 29/5, στο κυλικείο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Εργαστήριο Συλλογικής Χαρτογράφησης και Σχεδιασμού στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου Urban Heat Watch. Οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω σε στρατηγικές σχεδιασμού κα πρακτικών που θα βοηθήσουν στη δημιουργία ανθεκτικών βιώσιμων και ανθεκτικών περιβαλλόντων, λαμβάνοντας υπόψιν ορισμένα αρχικά στοιχεία που απεικονίστηκαν υπό τη μορφή χαρτών.



Η πραγματοποίηση του εργαστηρίου σε ανοιχτό πανεπιστημιακό χώρο έδωσε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, φοιτήτριες και φοιτητές να ενημερωθούν και να δηλώσουν άμεσα ενδιαφέρον για συστηματική ενημέρωση καθώς και ενεργό συμμετοχή και εμπλοκή στη διεξαγωγή της έρευνας.






Η λίστα μεγαλώνει διαρκώς μέρα με τη μέρα.



* Το έργο "URBAN HEAT WATCH. Παρατηρητήριο Αστικού Πρασίνου και Κλιματικής Ανθεκτικότητας " χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 3: «Έρευνα και Εφαρμογή» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «Φυσικό Περιβάλλον & Καινοτόμες Δράσεις 2023».





bottom of page