top of page

Διαδικτυακό εργαστήριο συλλογικής χαρτογράφησης και σχεδιασμού 12/6 στις 17:00

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 12/6 το διαδικτυακό εργαστήριο συλλογικής χαρτογράφησης στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος Urban Heat Watch.


Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες καθώς και να εμβαθύνουν σε ζητήματα καύσωνα και αστικού πρασίνου με σκοπό την διερεύνηση και τη συγκρότηση προτάσεων για τη δημιουργία βιώσιμων σημείων στην Μητροπολιτική Αθήνα, με προτάσεις για την αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων δροσισμού αλλά και τη δημιουργία νέων.



Στο εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε online πλατφόρμα συμμετοχικού σχεδιασμού για τις ανάγκες συλλογικής καταγραφής και χαρτογράφησης σημείων και διαδρομών.

Νέες δράσεις και συναντήσεις αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα!


Stay tuned!



* Το έργο "URBAN HEAT WATCH. Παρατηρητήριο Αστικού Πρασίνου και Κλιματικής Ανθεκτικότητας " χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 3: «Έρευνα και Εφαρμογή» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος: «Φυσικό Περιβάλλον & Καινοτόμες Δράσεις 2023».


Στο εργαστήριο θα χρησιμοποιηθεί online πλατφόρμα συμμετοχικού σχεδιασμού για τις ανάγκες συλλογικής καταγραφής και χαρτογράφησης σημείων και διαδρομών.




bottom of page